Skip to content

Hoe kun je ons helpen?

Jij kunt de dieren in het wild op verschillende manieren steunen met een financiële bijdrage. Jouw steun is meer dan welkom en wordt enorm gewaardeerd! Alle beetjes maken een groot verschil.

Wat fijn dat je de natuur wil steunen met een eenmalige gift! Groot of klein, elk bedrag is welkom. Gebruik de donatiemodule voor jouw gift.

Doneer

Je hebt vast nog wel een oude telefoon in een la liggen of een lege cartridge in je printer. Lever deze in voor de dieren in het wild! Bij de entree van DierenPark Amersfoort vind je een inleverpunt voor oude telefoons en lege cartridges. De opbrengst gaat naar het Wildlife Fund en hiermee worden verschillende projecten gesteund. Zo kun jij een steentje bijdragen om de dieren in het wild te helpen.

Heb je tijdens je bezoek aan DierenPark Amersfoort een flesje drinken gekocht? Dan kan je het statiegeld doneren aan het Wildlife Fund. In het park staan grote prullenbakken speciaal voor statiegeldflesjes. Zo help je tegelijkertijd het milieu door je afval te scheiden en de dieren in het wild met een kleine donatie.

Volg een rondleiding in DierenPark Amersfoort, of organiseer een bezoek van een gids in de klas of in een verzorgingstehuis. De kosten van deze rondleiding of de presentatie door een gids gaan volledig naar het Wildlife Fund. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op!

Wil jij het Wildlife Fund met een hoger bedrag steunen? Doe dan een donatie in de vorm van een lijfrenteschenking. Zo steun jij onze stichting, en daarmee verschillende projecten, vijf jaar lang met een minimale jaarlijkse bijdrage van € 100. Hiervan krijg je een deel weer terug van de Belastingdienst. Een fantastische bijdrage voor de stichting!

Maak de natuur je erfgenaam! Steeds vaker nemen mensen goede doelen op in hun testament. Dit kan door middel van een ‘legaat’. Met een legaat kun je zelf aangeven welk deel van je erfenis je na wil laten aan een het DierenPark Amersfoort Wildlife Fund. Daarnaast kun je de stichting als erfgenaam in je testament opnemen.

Wil je (een deel van) je erfenis ten goede laten komen aan de dieren in het wild, dan kun je het DierenPark Amersfoort Wildlife Fund benoemen tot (mede-)erfgenaam. Deze manier van nalaten heet ‘erfstelling’. Eerst worden alle rechten van anderen (boedelkosten, legaten en eventuele schulden) van de totale nalatenschap afgetrokken. Wat hiervan overblijft wordt toebedeeld aan de erfgenamen.

Ook bedrijven kunnen ons sponsoren, dit kan een bijdrage zijn in geld, tijd of middelen. Draag je het DierenPark Amersfoort Wildlife Fund een warm hart toe en wil je meer weten over bedrijfssponsoring? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Back To Top