Ga naar hoofdinhoud

Projectaanvragen

Dierenpark Amersfoort Wildlife Fund steunt projecten over de hele wereld als het gaat om natuurbescherming en soortbehoud. Te denken valt aan: financiële ondersteuning van projecten voor bedreigde diersoorten, het steunen van onderzoek voor diergeneeskunde of het helpen opvangen van dieren. Een overzicht van in het verleden ondersteunde projecten is te vinden op onze website. Bij twijfel of uw project binnen ons fonds past, neem gerust contact met ons op!

Goed om te weten

Alleen aanvragen die via ons aanvraagformulier zijn gedaan worden in overweging genomen. Het bestuur komt 3 maal per jaar samen en beoordeelt de aanvragen aan de hand van de criteria die op onze website te vinden zijn. Het aanvraagformulier (en niet de bijlagen) zijn leidend bij de beoordeling van de aanvragen. Momenteel is er geen mogelijkheid om aanvragen in te dienen. Als deze mogelijkheid er is, dan zullen we dat op deze pagina aankondigen. Het Dierenpark Amersfoort Wildlife Fund is afhankelijk van giften en kan daarom helaas niet alle projecten honoreren. In het verleden werden projectaanvragen gehonoreerd voor bedragen wisselend van 1.000 tot 5.000 euro (met soms uitzonderingen naar 8.000-10.000 euro).

Inzendtermijnen 2023

Momenteel is er geen mogelijkheid om aanvragen in te dienen. De aanlevertermijn zal op deze pagina bekend gemaakt worden.

"*" geeft vereiste velden aan

1Algemene informatie
2Project
3Financiën
4Bijlagen

Algemene informatie

Vul hier uw naam en adresgegevens in.
Vul hier uw e-mailadres in.
Back To Top