Ga naar hoofdinhoud

Projectaanvragen

Dierenpark Amersfoort Wildlife Fund steunt projecten over de hele wereld als het gaat om natuurbescherming en soortbehoud. Te denken valt aan: financiële ondersteuning van projecten voor bedreigde diersoorten, het steunen van onderzoek voor diergeneeskunde of het helpen opvangen van dieren. Een overzicht van in het verleden ondersteunde projecten is te vinden op onze website. Bij twijfel of uw project binnen ons fonds past, neem gerust contact met ons op!

Goed om te weten

Alleen aanvragen die via ons aanvraagformulier zijn gedaan worden in overweging genomen. Het bestuur komt 3 maal per jaar samen en beoordeelt de aanvragen aan de hand van de criteria die op onze website te vinden zijn. Het aanvraagformulier (en niet de bijlagen) zijn leidend bij de beoordeling van de aanvragen. De eerstvolgende vergadering vindt plaats in januari 2023, aanvragen moeten daarom voor 1 november 2022 13.00 uur Nederlandse tijd ingestuurd zijn. Wil je weten of je project bij ons fonds past, stuur dan je vragen voor 25 oktober in. Het Dierenpark Amersfoort Wildlife Fund is afhankelijk van giften en kan daarom helaas niet alle projecten honoreren. In het verleden werden projectaanvragen gehonoreerd voor bedragen wisselend van 1.000 tot 5.000 euro (met soms uitzonderingen naar 8.000-10.000 euro).

Extra informatie aanvraagperiode 2023

Voor de bestuursvergadering van januari 2023 nodigt het bestuur van het DierenPark Amersfoort Wildlife Fund projecten die zich richten op het beschermen van de Siberische tijger (Panthera tigris altaica) van harte uit om het aanmeldformulier in te vullen. Ook projecten die zich richten op Nederlandse inheemse soorten worden aangemoedigd om een aanvraag in te dienen.

Inzendtermijnen 2023

Bestuursvergadering januari 2023 – alle aanvragen moeten voor 1 november 2022 13.00 uur Nederlandse tijd ingeleverd zijn. Latere aanvragen schuiven automatisch door naar de volgende bestuursvergadering. Deze vergaderdata zijn nog niet bekend.

"*" geeft vereiste velden aan

1Algemene informatie
2Project
3Financiën
4Bijlagen

Algemene informatie

Vul hier uw naam en adresgegevens in.
Vul hier uw e-mailadres in.
Back To Top