Skip to content

Het DierenPark Amersfoort Wildlife Fund en LifeSocks gaan zich samen inzetten voor de bescherming van bedreigde dieren en hun leefomgeving. Dit unieke partnerschap heeft als doel het ophalen van zoveel mogelijk donaties voor het Wildlife Fund door de verkoop van kleurrijke LifeSocks, zodat er nog meer bedreigde diersoorten kunnen worden geholpen.

Het Wildlife Fund zet zich in voor de bescherming van de natuur en in het bijzonder van bedreigde diersoorten over de hele wereld. De projecten zijn heel uiteenlopend en richten zich onder andere op de Indische neushoorn, Grévyzebra en Masai giraffe. Om nog meer bijzondere projecten te kunnen realiseren wordt de samenwerking aangegaan met LifeSocks.
LifeSocks is het sokkenmerk dat zich inzet voor de maatschappij. Alle sokken worden ontworpen voor een goed doel en 10% van het aankoopbedrag gaat naar dit doel. Voor het Wildlife Fund zijn twee paar sokken ontworpen: een rode met olifanten, zebra’s en giraffen en een groene met neushoorns, zebra’s en giraffen. Met de aankoop van Wildlife Fund LifeSocks steun je direct het DierenPark Amersfoort Wildlife Fund, zodat hun projecten verder kunnen worden uitgevoerd en nieuwe kunnen worden opgezet.

Elise van Schaik, projectmedewerker van het Wildlife Fund, zegt het volgende over de samenwerking met LifeSocks: ‘Om de natuur en bedreigde dieren te beschermen zijn wij volledig afhankelijk van donateurs. Met het verkopen van speciale sokken draagt LifeSocks hier op een eigenzinnige en unieke manier aan bij. Heel fijn dat we zo samen kunnen werken aan het behouden van bedreigde dieren’

Oprichter van LifeSocks, Bart Koomen, heeft ook veel zin in de samenwerking: ‘Ik ben erg enthousiast over de projecten van het Wildlife Fund. Via LifeSocks wil ik graag meer mensen kennis laten maken met dit goede doel en ook direct een bijdrage leveren aan hun projecten, door 10% van ieder paar verkochte sokken aan hen te doneren.’

Zet je ook in voor de bescherming van wilde dieren en koop jouw paar Wildlife Fund LifeSocks via lifesocks.nl.

Back To Top